The North Face markasını bir şekilde outdoor sporlara merak sardıysanız mutlaka duymuşsunuzdur. Markanın "Summit" serisi ise en çok tutulan ve aranan modellerden oluşuyor. Summit Serisi outdoor ürün teknolojisi, tasarım yeniliği ve kullanıcı testlerinin zirvesini temsil ediyor. North Face bu koleksiyonu outdoor tutkunlarını aşırı ortamlarda sıcak, kuru ve güvenli tutmak için tasarlamış ve alandan gelen geri bildirimleri temel alarak en son mühendislik ürününü ortaya koymuş. 

Serinin en son üyelerinden biri de The Summit L3 Down Hoodie. Özellikle dağcılık ve tırmanış sporları ile ilgilenenler için özel olarak tasarlanmış olan bu orta katman montu, 800 fill kaz tüyü ile doldurulmuş. Sadece 380 gram ağırlığa sahip olan bu montun sizi sıcacık tutacağından hiç şüpheniz olmasın. Rüzgar kesici ve su geçirmez kumaşı ise oldukça sağlam. Harika mühendisliği sayesinde en zorlu hava koşullarında sizi koruma garantisi verirken hareketlerinizi de engellemiyor. Kapüşon kısmı ise akıl dolu bir tasarıma sahip. İlave hiç bir aksesuara ihtiyaç duymadan başınızı, boynunuzu ve yüzünüzü de koruyabileceksiniz. The Summit L3 Down Hoodie'nin kaz tüyü dolgusu, dilediğinizde katlayarak ufacık boyutlara getirebilmenize olanak tanıyor. The North Face'in kaz tüyü konusunda çok titiz davrandığını ve kesinlikle tüyleri için özel olarak beslenen hayvanları kullanmadığını, doğal yöntemlerle elde edilen kaz tüylerini tercih ettiğini ve bunu uluslar arası bir kuruluşa denetlettirdiğini de ekleyelim. 

"Ben ne dağcıyım ne de tırmanışçı ama Starbucks'ın bahçesinde bu montla oturmak istiyorum" derseniz hiç vakit kaybetmeden tıklayın.


**