Kamp yapmak, deniz kıyısına inmek ve hatta piknik yapmak… Oldukça eğlenceli işler. Ama bir de hazırlanması olmasa. Evdeki mutfakta yemek pişirme ve yeme ile alakalı ne varsa dışarıya çıktığınızda da yanınızda olacak. Yoksa yemek yapmak da yemek de eziyete dönüşebilir.

Evdeki mutfaktan çatal, kaşık, bıçak, tabak, tencere, tava almak; ayrı bir ocak ya da piknik tüpü taşımak; portatif bir masaya ihtiyaç olması gibi bir sürü zahmetli işler silsilesi aslında. İşin zevki uğruna katlanıldığı için çok zor gelmiyor belki.

iKamper EatOut bütün bu outdoor ihtiyaçları içine koyabileceğiniz bir kutu. Tekerlekleri ve çekme kolu sayesinde kolayca taşıyabiliyorsunuz. Kutu açıldığında içerisinden 2 ocaklı bir pişirme ünitesi ve masa olarak kullanabileceğiniz bir alan ortaya çıkıyor. Bir de ocağın üstüne takılan teleskobik bir kol bulunuyor. Buraya da fenerinizi yerleştirebiliyorsunuz.

iKamper EatOut’un içerisinde sürekli kullandığınız çatal, kaşık, bıçak gibi malzemeleri koyacağınız bölmeler mevcut. yemek için gerekli malzemeleri koyacağınız yeteri kadar alan da mevcut ayrıca. Yani outdoor etkinliğinize ilave poşet taşşımaya falan gerek kalmadan sadece iKamper EatOut ile gitmeniz mümkün.

iKamper EatOut bir Kickstarter projesi. 2018 yılının Mayıs ayında üretileceği belirtilen iKamper EatOut’un ön sipariş bedeli 185$. İlave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]