Benim gibi 80’li yıllarda doğup da 90’lı yıllarda sokakların tozunu attırmış biriyseniz, mutlaka misket, saklambaç, taso gibi BMX bisikletler de çocukluk hatıralarınızda büyük bir yer kaplıyordur. BMX bisikletimizle sabahtan akşama kadar gezer akrobatik hareketler yapmaya kalkardık. Hey gidi günler hey! O yıllardan bugüne çok şey değişti ve BMX bisikletler de bu değişime ayak uydurmuş gözüküyor. Çocukluğumuzun BMX bisikleti artık bir elektrikli bisiklete dönüşmüş.

Billly eBike adı verilen yeni nesil BMX bisikletimiz, üzerindeki 500 Watt’lık motoru ile klasik bir BMX bisiklet ile Motocross tarzı bir motosiklet arasında kendine yer edinmiş diyebiliriz. 6061 alüminyumdan üretilen kadronun içine saklanmış 13.6 Ah’lık Samsung lithium-ion bataryanın arka tarafta bulunan motora hayat verdiği Billy eBike saatte 34 km gibi maksimum bir hıza sahip ve tek şarjla yaklaşık 66 km gidebiliyor.

İlk bakışta 4 inçlik şişman lastiklerin epey dikkatimizi çektiği yeni nesil BMX’de mekanik disk frenler, 5 voltluk USB şarj girişi ve motosikletlerden ilham alınarak tasarlanan gaz pedalı dikkatimiz çeken diğer detaylar.

Billy eBike bir Kickstarter projesi şu an desteklerinizi bekliyor. 1290$’dan başlayan fiyatlarla ön sipariş verebilir ve çocukluğunuza bir nebze de olsa yaklaşabilirsiniz. Detaylı bilgi ve ön sipariş için lütfen tıklayın.
[post_ads]