Belki daha önce bir yangın kulesi ile karşılaştınız ya da karşılaşmadınız. Yangın kuleleri yangınlara önlem olarak ormanların ortasında inşa edilen yüksek katlı yapılardır. Üzerine çıkan görevli geniş orman alanlarını gözetleyerek herhangi bir yangın çıktığında çıkan yeri anında belirleyerek yangının geniş alanlara yayılmasını engeller. Yangınları önleme amacı dışında yangın kuleleri eşsiz bir doğa manzarası sunar.

ABD’nin Southern Oregon bölgesinde 100 yıl önce orman köylerine yangın durumunda erken ikaz amaçlı inşa edilen yangın kuleleri artık yeni bir amaca hizmet ediyor. Umpqua Doğa Ormanında yer alan Airbnb Summit Prairie Yangın Kulesi de bölgedeki diğer yangın kuleleri gibi huzur dolu bir tatil seçeneği arayanlar için dekore edilerek bir otel odasına dönüştürülmüş. Tam donanımlı mutfaktan tutun da yatağa, açık hava duşuna kadar ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi bulabileceğiniz kesintisiz ve eşsiz bir orman manzarası sunan Airbnb Summit Prairie’nin en üst katına çıktığınızda yeşil bir cennete düştüğünüz hissine kapılacağınıza emin olabilirsiniz. Abartıyor muyum? Görsellere ve videoya bir göz atın derim!

Airbnb Summit Prairie Yangın Kulesi hakkında detaylı bilgi almak ve 175$ fiyatıyla rezervasyon yaptırmak için lütfen tıklayın!

[post_ads]