Tatil yapmak da bir kültür işi. Mesela Türkiye’de tatil denince akla ilk gelen eylem güneşin altında sığır gibi yatmak sanırım. Tatil denince deniz akla geliyor hemen. Hâlbuki o kadar çok alternatif var ki.

Kış tatili kültürü ise yeni yeni oluşmaya başladı desek yanılmayız. Tabi onda da eksikler var. Ilgaz Dağında günübirlik kayak yapmaya çalışınca çok büyük iş yapmış gibi hissedebiliyoruz. Bu anlayış da gelişecek zamanla. Tatil denince kar akla gelmesi bile büyük bir ilerleme.

Konuya girersek; Villa Boreale kış tatili için mükemmel bir seçenek. Kanada’da, doğu Quebec’te Charlevoix isimli bölgede bulunan Villa Boreale, Le Massif de Charlevoix kayak merkezine de 10 dakika mesafede bulunuyor. Yani hem vahşi doğa ve kış manzaraları içinde konaklayabilir hem de kısa sürede kayak merkezine ulaşıp eğlenebilirsiniz.

4 yatak odası, 7 yatak ve toplamda 12 kişinin konaklayabileceği Villa Boreale’de ailenizle ya da kalabalık bir arkadaş grubuyla güzel bir kar tatili yapmanız mümkün. Tabi zengin olmanız şartıyla. Fakirseniz evin önünden aşağıya doğru leğenle kaymaya devam.

Otelin geceliği yaklaşık 1200₺. İlave bilgi ve rezervasyon için tıklayınız.
[post_ads]