Jeep Wrangler Rubicon tartışmasız en iyi macera araçlarından biri. Asıl haber ise Los Angeles Auto Show'da tanıtılan modifiye edilmiş 2018 model Mopar. Bu araç adeta fabrika standartlarını darmadağın etmiş durumda. Yani geri dönüşü olmayan bir yola girilmiş. Şimdi bunun ne demek olduğunu size anlatmaya çalışacağız.  

İlk bakışta fazla zorlanmadan fark edebileceğiniz gibi aracın dört kapısı da çıkartılarak yerlerine 5cm'lik silindirik çelik profilden kapılar monte edilmiş. Hem havadar bir sürüş deneyimi sunan hem de vahşi ve maceracı görünümü destekleyen güzel eklentiler.

Standart modelinden daha geniş tamponları, Mopar Warn vinç ilavesi, kalın BFGoodrich KM2 35-inç arazi lastikleri ve 17 inçlik alüminyum jantları sırasıyla bizi bizden alan özellikler. Size "Bu SUV yanıyor" dediğimizde, bu hem mecazi olarak hem de gerçekte yanıyor anlamına geliyor. Sahip olduğu 8000 lümenlik outdoor aydınlatma seti bu yangının başlıca sebebi.

Derin su geçişleri için Mopar soğuk hava şnorkeli kullanılan  bu Jeep Wrangler Rubicon bozması ile yolun dışına çıktığınızda sizi ve ekibinizi durdurabilecek pek bir engel kalmıyor. 
[post_ads]