Ses dalgalarının kerametini duymuşsunuzdur. Sonic Soak Ultrasonik temizlik kiti bu muhteşem buluşu temizlik yapmak için kullanan bir cihaz.

Sonic Soak saniyede 50.000 ultrasonik titreşim yayıyor. Su içerisinde ilerleyen dalgalar mikroskobik düzeydeki kir ve bakterileri parçalara ayırıyor. Temizlik işlemini mikroskobik seviyeye kadar indiren Sonic Soak kullanıcıları gerçek temizlik kavramıyla tanıştırıyor.

Peki Sonic Soak hangi ürünlerin temizliğinde kullanılabilir? Neredeyse her şeyin. Saatiniz, gözlüğünüz, takılarınız, kıyafetleriniz, jiletiniz… Hatta yediğiniz meyve ve sebzeye kadar…

Temizlemek istediğiniz malzemeyi ve Sonic Soak temizlik kitini su içerisine aynı kaba koyuyorsunuz. Sonic Soak’ı prize takıp çalıştırıyorsunuz. Temizlemek istediğiniz malzeme kıyafetse eğer suya bir miktar da deterjan koyuyorsunuz. Ses dalgalarının parçaladığı kirler ve bakteriler malzemenin üzerinden parçalanarak ayrılıyor.

Temizlik işlemine farklı bir teknolojik bakış açısı getiren Sonic Soak geleceğin yıkama sistemlerine de entegre edilebilir diye düşünüyorum.

Sonic Soak bir Indiegogo projesi. Öngörülen bağış miktarının %4263 fazlası gibi uçuk bir seviyeye gelmiş durumdaki projenin bu yılın sonunda üretime dönüşmesi öngörülüyor. Ön siparişle satış fiyatı 125$ olan Sonic Soak hakkında ilave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]