Bluetooth hoparlörün ortaya çıkışıyla birlikte hem outdoor tutkunu hem de müzik tutkunları için altın bir çağ başladı diyebiliriz. Bununla birlikte, bluetooth hoparlörlerin portatif olması pozitif bir özellik olsa da herhangi bir outdoor ortamında, ev ortamında kullandığınız hoparlörlere göre zayıf kalan sesi, uzun olmayan batarya süresi ve outdoor koşullara yeterince dayanıklı olmama gibi zaafları can sıkıcı bir durum.

Şimdi tanıtacağım DreamWave Tremor Bluetooth Outdoor Hoparlör (DreamWave Tremor Bluetooth Speaker/Boombox) ise adından anlaşılacağı üzere tam anlamıyla outdoor ve ses tutkunları için biçilmiş bir kaftan. Normal hoparlörlerde bulunan bir çift sürücünün aksine iki adet tam sürücü ile birlikte iki tweeter ve bir çift pasif subwooferun bulunduğu Tremor’un anti-distortion devreli 50 Watt’lık gücüyle outdoor ortamlarını inletip müziğin keyfini dibine kadar yaşayabilirsiniz.

Tremor’un 20.800mAh’lik şarj edilebilir lityum polimer bataryası normal seste 18 saat, en yüksek seste ise kesintisiz olarak 8 saat gibi olağanüstü bir kullanım imkânı sunarken aynı zamanda üzerinde bulunan USB portu sayesinde akıllı telefon gibi mobil cihazlarınızı kolayca şarj etme imkânı tanıyor.

Dayanıklılığına gelecek olursak IPX5 sertifikasına sahip Tremor darbelere, düşmelere, toza, suya, kara, kuma karşı ultra dayanıklı.

Mobil cihazlarınızla kolayca eşleştirmeniz için Bluetooth 4.0 teknolojisinin bulunduğu Tremor’da NFC özelliği de bulunuyor. NFC özelliği sayesinde Tremor’a çok hızlı bir şekilde bağlanabilirsiniz.

Bana bir tane Tremor yeterli değil daha fazla ses isterim derseniz, ekstradan bir tane daha Tremor alarak ikisini birbirine bağlayabilir ve böylece iki kat ses deneyimine sahip olabilirsiniz.

Gün doğumundan gün batımına kadar aralıksız üst düzey müzik dinleme imkânı sunan ve bir el çantası gibi rahatlıkla her yere götürebileceğiniz DreamWave Tremor Bluetooth Outdoor Hoparlör’ü hâkî yeşil ve gri renk seçenekleriyle 1549₺’lik fiyatıyla satın almak için lütfen tıklayın.
[post_ads]