Bir bisikleti alıp onu viski ile karıştırmanın sonucunda neler olabilir? Cevabınızın olmadığını düşünerek ve umut ederek konumuza devam ediyorum. 

Ünlü bir İskoçlu viski imalatçısı (Glenmorangie Original) ve ahşap işleri ile uğraşan bir firma (Renovo) kafa kafaya vermişler ve beraber ses getirecek bir iş çıkarma planı yapmaya başlamışlar. Nasıl olduysa bu yoğun mesainin sonucunda ortaya çıkan fikir ahşap kadrolu bir bisiklet yapmak olmuş. Bisikletin tasarımı tamamlandıktan sonra kullanılacak ahşap çeşidi için de enteresan bir karara varılmış. Kadronun ham maddesinin geri dönüştürülmüş viski fıçıları olması gibi hiper-süper-şahane beyin kıvılcımı sonucunda, çok içtiklerine karar verip herkes evine gitmiş. 

Bu güzel hikayeyi bir kenara koyup ahşap kadrolu Renovo x Glenmorangie Original Bicycle'ın özelliklerinden bahsedeyim. Bisiklet camiasında ürettiği ahşap kadrolarıyla ünlenen Renovo, plastik ve alüminyum kadro üreticilerine kafa tutmayı başarıyor. Ahşap kadrolu bu özel bisikletler ile 700x28 ila 40mm lastikleri kullanabilirsiniz. Tamamen kişisel tercihlerinize göre dilediğiniz donanımı kullanabileceğiniz Renovo x Glenmorangie Original Bicycle sadece belirli sayıda üretilmiş ve şanslı alıcılarını bekliyor. Şimdi bisikletin güzel görselleri ile sizi baş başa bırakayım.
[post_ads]