Teknolsun olarak sitemizde bundan önce birbirinden farklı atölyelerden birçok özel yapım Land Rover Defender projesi tanıtma fırsatı bulduk ve radarımıza takılan, sizin de ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz projeleri tanıtmaya devam ediyoruz. Şimdi tanıtacağımız Land Rover Defender projesi ise daha önce de dikkat çeken işlerine yer verdiğimiz Kahn Design’dan bir Land Rover Defender SVX projesi.

Kahn Design aracı şimdiki konuma getirmek yaklaşık olarak 29.000$’lık bir harcama yapmış. Peki, bu harcamanın içinde neler mi var? Sis lambaları, karter koruma, tamamen boyanan devrilme çubukları, genişletilen tekerlek davlumbazları, yan binme basamakları, twin crosshair egzoz sistemi, X-Lander ön ızgara, her türlü arazine şartına uygun lastiklerle donatılmış Volcanic Black Mondial tekerlekler, deri kaplama koltuklar ve göz alıcı bir hale getirilmiş direksiyon bu meblağın içinde yer alan başlıca harcamalar.

Kaportasının altında 2.4 litrelik bir TCDI motorun yer aldığı Kahn’ın Land Rover Defender SVX’i hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın.
[post_ads]