Bir tarafta rekreasyonal araçlar (RV) ve diğer tarafta Variomobil Signature 1200. Bu araçları neden ayrı taraflara koyduğumuzu yazının sonunda siz de anlayacaksınız. 

Güzel bir tasarım ve büyük maceraların aracı olması bir yana, Variomobil Signature 1200, sahip olduğu lüks donanım ve akıl dolu yerleştirmesi sayesinde karavan ile yolculuk yapmayı sevenlerin ve hatta hayatını karavanda geçirenlerin gönüllerini de, hayallerini de süslemeyi başarıyor. 

Temelde bir Mercedes Actros olan bu araç, Almanya'nın Düsseldorf kentinde bulunan bir karavan imalat firması tarafından 523 beygirlik, altı silindirli, turbo dizel motorun üzerine, bir banyo, bir yatak odası, bir yaşam alanı ve bir mutfağı, gerçek evlerdekilerden çok daha kullanışlı ve lüks ekipmanlar ile donatarak Variomobil Signature 1200 ismiyle ortaya çıkarılmış. Karavanın her yerinde kaliteli bir ses tecrübe etmek için Bose müzik sistemi kullanılmış. Bir mikro çip vasıtasıyla otomatik olarak kontrol edilen ambiyans aydınlatma aklınızı başınızdan almaya yetiyor. Çamaşır ve kurutma makinelerinin yerleşimi ve kapasiteleri de sizi "ev alma, karavan al" mottosuna doğru ağır ağır itekliyor. Kullanımı da bir hayli keyifli olan Variomobil Signature 1200, sürüş yardım asistanı, 360 derece görüş sağlayan kamera sistemi, geliştirilmiş arka aks ile daha iyi manevra yapabilme yeteneği gibi özellikler ile sizi yormadan uzun yolların tadını çıkarmanızı sağlayacak. 

Variomobil Signature 1200'de bulunan ve asıl bizi heyecanlandıran özellik ise dahili bir garaja sahip olması. Bu aracı satın almayı başardıysanız, yanına da bir Porsche 911 veya benzer boyutlarda başka bir otomobil alarak, karavanınızın içinde gittiğiniz her yere taşıyabilir, bir lüksten inip diğer lükse atlayabilirsiniz. Bu karavanın baz fiyatı sadece ama sadece $900,000 olarak belirlenmiş. Sevinç çığlıklarınızı duyar gibiyiz. Fazla uzatmadan sizleri görseller ile baş başa bırakalım. 
[post_ads]