Akıllı telefonların özellikleri say say bitmez. Hayatın her alanı, sosyal çevreniz ve hatta bütün dünya elinizin altında. Ama insan bazen bu kadar hayatın, olayların, toplumun içinde olmak istemeyebiliyor. Sade bir hayatı özleyebiliyoruz. Cep telefonu taşımamak bir seçenek. Aslında bu en güzeli bana göre. Ama bunu da yapmanın belli başlı sakıncalarının olduğu bir dönemde yaşıyoruz.

Bir de işin outdoor tarafı var. Çok özelliği olan akıllı telefonunuzu doğa yürüyüşü yaparken suya düşürüp bozmak istemezsiniz. Ya da yağmura, çamura bulaşıp bozulmasını da istemezsiniz. İşte bu tür durumlar için alternatif bir telefona ihtiyaç duyuyoruz.

Punkt MP 01 bir cep telefonu. Hiçbir özelliği yok. Ya da çok az özelliği var diyelim. Konuşma ve SMS üzerinden mesajlaşma özelliği mevcut. Bunlara ilave olarak alarm saati ve kulaklık vs. için bluetooth özelliği mevcut.

En güzel tarafı bir haftadan fazla giden bataryası. Çok akıllı telefonlarımızı ne yazık ki her gün şarj etmek de yetmiyor artık. İlaveten arabada giderken şarj ettiğimiz gibi güç kaynağı da elimizde geziyoruz.

Punkt MP 01 hayatını sadeleştirmek isteyenler ile outdoor vs etkinliklerde kullanmak üzere alternatif cihaz arayanlar için son derece sağlam malzemeden üretilen telefon gibi telefon.

Punkt MP 01’in satış fiyatı 295 Euro. Bence de pahalı. İlave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]