Çok amaçlı alet kitlerinin pek çok çeşidini bulmak mümkün. Burada önemli olan nokta işe yarar özellikleri olan, amaca uygun büyüklükte sağlam bir model bulabilmek.

StatGear BitzBlade 2.0 özellikle boyuna göre işlevi çok fazla olan bir alet kiti. Neredeyse bir dolma kalem boyutundaki BitzBlade, 26 farklı nitelikte özellik ya da alet ucu içeriyor.

BitzBlade küçük bir bıçak, şişe açacağı, keski, cam kırma ucu, fener gibi özelliklere ilave olarak düz ve yıldız tornavida ucu ile çeşitli ebatlarda alyanlardan oluşan çift taraflı toplam 9 uç içeriyor.

Piyasada çok daha fazla özellik içeren çoklu alet kiti bulmak mümkün. Ama dediğim gibi önemli olan kitin amacınıza uygun büyüklükte olması ve işe yarar özellikler içermesi. StatGear BitzBlade 2.0 bir dolma kalem ebadındaki boyuyla çantanızın ya da torpidonuzun bir köşesinde sürekli bulundurulacak nitelikte bir ürün.

StatGear BitzBlade 2.0 bir Kickstarter projesi. 2018 yılının Ocak ayında üretime geçeceği belirtilen projenin ön sipariş bedeli 59$. İlave bilgi ve ön sipariş için tıklayınız.
[post_ads]