Sırt çantası tercihinde sağlamlık, ergonomi gibi klasik özellikler önemlidir muhakkak. Hatta çok önemlidir. Ama sırt çantası araştırmaya başlamadan önce bir defa kullanım maksadının/maksatlarının ortaya konması lazım. “Ben sadece doğa yürüyüşü yapacam” dediğinizde seçeceğiniz çanta ile “ben sadece bisiklet binecem” dediğinizde seçeceğiniz çanta arasında farklılıklar olur muhakkak.

Bir de “ben hem koşar, hem yürürüm; hem fotoğraf çeker hem bisiklete binerim” deme durumunuz söz konusu. Bu durumda birden fazla çantaya ihtiyaç duyacağınız ortada. Peki, tek çantayla bütün bunları yapabilmek mümkün desek?

Wanaka çok amaçlı bir sırt çantası. Katlandığında oldukça küçülen çanta şişirilerek en büyük boyutu olan 24 litreye ulaşıyor. Üst bölme çantadan ayrılarak bir bel ya da omuz çantası olarak kullanılabiliyor. Aynı şekilde çantanın altı gövdeden ayrılarak bir kamera çantası olarak kullanılabiliyor. Ayrıca içerisine hidrasyon torbası konulup su taşıma maksatlı da kullanılabiliyor.

Wanaka bir Kickstarter projesi. 2018 yılının Mart ayında satışa sunulacağı belirtilen çantanın ön siparişle satış bedeli 116$. İlave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.
[post_ads]