Okul sıralarında kara tahta kullanmış biri iseniz beyaz tahtanın çok değerli bir yenilik olduğunu biliyorsunuzdur. Yazarsın, çizersin, karalarsın, sonra silersin ve her şey tertemiz. Peki, beyaz tahta gibi kullanabileceğiniz bir defterinizin olmasını hiç hayal ettiniz mi? Ne güzel olurdu değil mi? 

Hobi veya profesyonel olarak durmadan çizim yapmak zorunda kalanlar için defter ve kağıt israfı inanılmaz boyutlara ulaşabilir. Kurşun kalem ile yaptığınız çalışmalarınızı en kaliteli silgileri kullanarak silseniz bile, mutlaka kağıt üzerinde iz bırakacaktır. Dolma kalem veya tükenmez kalem ile yapılan çizimlerden kurtulmanın tek yolu ise o sayfayı veya kağıdı kaldırıp atmaktan başka bir şey değil.

Çizim yapmayı ve bol bol karalama yapmayı seven arkadaşlar, şanslısınız ki sizi bütün bu israftan kurtaracak harika bir defter var. Onun adı Wipebook. Tam anlamıyla beyaz tahtanın deftere dönüşmüş hali! Wipebook’un sayfalarına defalarca yazabilir, çizebilir, beğenmediğiniz yeri kolaylıkla silebilir, değiştirebilir ve sayfaları tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Silme işlemlerinizden sonra sayfada kesinlikle iz bırakmaz. Böylece her zaman tertemiz bir sayfa üzerinde çalışmanıza devam edebilirsiniz.

Satın aldığınız takdir de muhtemelen aldığınız son defter olacak olan Wipebook’da doğru ve kaliteli kalemi kullandığınız sürece içindeki notlarınızın dağılması gibi bir durum söz konusu değil. Kapatıp açtıktan sonra bile siz silene kadar bütün yazılarınız, çizimleriniz olduğu gibi kalmaya devam edecektir.

Satın aldığınızda doğayı korumaya da katkıda bulunacağınız Wipebook iki farklı boyut seçeneğiyle satışa sunulmuş durumda. 40,99$’dan başlayan fiyatlarla satın almak için tıklayın.
[post_ads]