Anafarta firmasını ya da anafarta.com.tr internet sitesini duymadınız muhtemelen. İzmir merkezli firma yüzde yüz Türk malı askeri taktik ürünler ve giysiler üretiyor. Her ne kadar askeri maksatlı üretim yapıyor olsa da bazı ürünleri “sivil outdoor” kullanım için oldukça uygun. Hatta askeri maksatlı üretim yapıyor olması “kalite ve dayanıklılık” gibi önemli özellikleri akla getirdiğinden sivil maksatlı kullanılmaya müsait ürünlerini daha bir ilgi çekici hale getiriyor. Bunları firmanın bazı ürünlerini kullanmış ve çok memnun kalmış birisi olarak yazıyorum.

Firmanın outdoor kullanıma uygun ürünlerinden taktik eldivenleri oldukça şık ve sağlam duruyor. Suni derisi aşınmaya karşı dayanıklı olan taktik eldivenlerin kumaş kısımları da nefes alan yapıda. Bu sayede ellerde oluşan teri emerek dışarıya atıyor. Sağlam dikişleri ve bileği saran cırt cırtlı sistemi ile kalitesi tamamlanan eldivenler gönül rahatlığıyla alınacak cinsten bir ürün.

Hem Anafarta taktik eldivenler hem de diğer outdoor Anafarta ürünleri kamp, doğa sporları ve outdoorla alakalı herkesin ilgisini çeker diye düşünüyorum.

Outdoor Anafarta ürünlerini sivil kullanıcılar için güzel yapan başta da belirttiğim gibi askeri maksatlı üretilmiş kaliteli ürünler olmalarından kaynaklanıyor. Bir de bunun yanına muadil kalitede ürünlere göre oldukça uygun fiyatla satılmalarını ekleyebilirsiniz. Anafarta taktik eldivenlerin fiyatı 95-115 ₺ arasında değişiyor. Ürünler hakkında ilave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.
[post_ads]