360 derece çekim yapabilen Insta360 One çok amaçlı olarak kullanılmaya uygun bir kamera. İster tripod üzerine koyup fotoğraf ya da video çekebilir, isterseniz bisiklet sürerken ya da snowboard yaparken kaskınıza takıp bir aksiyon kamera gibi kullanabilir, isterseniz selfie çubuğu benzeri bir aletle, isterseniz de cep telefonuna monte ederek kullanabilirsiniz.

Insta360 One, 4K UHD video ve 24 megapiksel fotoğraf çekebiliyor. Fotoğraf ve videodaki titreşimi minimize eden “6-Axis Gyroscopic Image Stabilization” sistemi bulunan kamerayı kaskınıza takarak bir aksiyon kamera olarak kullanabilir ve oldukça net çekimler yapabilirsiniz.

“SmartTrack” özelliği ile tripod üzerine sabitlediğiniz Insta360 One kameranın sizi ya da istenen hareketli objeyi takip etmesini isteyebilir, son derece eğlenceli çekimler yapabilirsiniz.

Insta360 One kamera ile Facebook Live ya da Periscope gibi ortamlarda canlı yayın yapabilirsiniz.

Kameranın bir de sualtı çekimler için geliştirilmiş bir su geçirmez kılıfı bulunuyor. Kamerayı saran saydam bir malzemeden üretilen kılıf, kameranın boyutunda fazla değişiklik yapmıyor. Bununla 30 metre derinliğe kadar sudan etkilenmeden çekim yapmak mümkün.

Insta360 One sadece iOS işletim sistemiyle uyumlu. Android uyumlu versiyonunun ise yakında çıkacağı belirtiliyor.

Eylül ayında satışa sunulacak olan Insta360 One için 300$ fiyatla ön sipariş verilebiliyor. İlave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]