Volkswagen’in Crafter modeli üzerinde geliştirilen VW California XXL karavan severlerin ilgisini fazlasıyla çekecek cinsten bir araç.

Bir defa son derece kullanışlı bir karavan. Şöyle ki; içerisindeki her boşluk en optimum şekilde değerlendirilmiş ve ortaya son derece işlevsel bir karavan çıkmış. Arka bölümde iki kişilik bir ebeveyn yatağı bulunan karavanda ön tarafta koltukların üstünde, cam tavanın altında kalan bölüm açılabilir çocuk yatağı olarak tasarlanmış. Burası da iki çocuğun sığabileceği büyüklükte.

Klozet ve katlanır lavabo üst üste yerleştirilerek alandan tasarruf edilmiş. Aynı şekilde pişirme ve soğutma üniteleri de alan tasarrufu düşünülerek birbiri üstüne yerleştirilmiş.

Ön koltuklar pek çok karavan modelinde olduğu gibi geri dönecek şekilde tasarlanmış. Yemek masası ve ilave iki koltukla birlikte içerisinde 4 kişilik bir ailenin gayet konforlu bir tatil ve yolculuk yapabileceği bir karavan ortaya çıkmış.

Karavanın bir de telefon uygulaması mevcut. Bununla bazı üniteleri kontrol etmek mümkün.

4 tekerlekten çekişli araç 175 beygir gücündeki turbo dizel motoru ile zorlu arazilerde de kullanmaya imkân sağlayacak şekilde tasarlanmış.

Lafı çok uzatmadan sizi Volkswagen California XXL karavanın fotoğrafları ile baş başa bırakayım.
[post_ads]