Vespa 1951 yılında çıkardığı Sei Giorni Scooter modelini yeniden tasarladı. 50’li yıllarda bir ikon haline dönüşen Sei Giorni’yi selamlayan yeni Vespa Sei Giorni, Vespa’nın şimdiye kadar ürettiği en güçlü ve teknolojik açıdan en gelişmiş modeli.

Dört zamanlı 300cc’lik bir motorun hayat verdiği bu yeni Vespa, dakikada 7750 devirde 21 beygirlik bir güç ile dakikada 5000 devirde 22 Nm’lik bir tork ortaya koyuyor ki bu değerler bir scooter için gerçekten üst düzey.

66 yıl önce üretilen halefi gibi ön tekerleğin çamuruna monte edilmiş alçakta duran bir ön far lambasına, göz alıcı bir gidona ve aynı renge sahip olan yeni Sei Giorni’de çağımızla uyumlu olarak olarak bagaj kısmında bir adet USB girişini, ABS fren sistemini ve LED ışıkları bulmak mümkün.

Ayrıca isteğe göre bu yeni Vespa’ya ekstra olarak bagaj rafları, anti hırsızlık sistemi, Tom Tom Vio GPS ünitesi, akıllı telefonunuzla bağlantı kurmanızı sağlayan Vespa Multimedia Platformu ve termal bacak koruması gibi özellikleri ekletebilirsiniz.

Henüz fiyatı hakkında açıklama yapılmayan yeni Vespa Sei Giorni Scooter hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın.
[post_ads]