Tern GSD elektrikli bisiklet birçok özelliğin üzerinde birleştiği çok kullanışlı bir ürün. Farklı maksatlara göre üzerine eklenen aksesuarlar sayesinde çok amaçlı bir bisiklete dönüşüyor.

İlk bakıldığında büyük bir bisiklet gibi dursa da uzunluğu normal elektrikli bisikletlerle aynı. Özelliklerinden biri de bu zaten. Yani standart boyda olması. Katlanabilir gidonu sayesinde normal bisikletin sığmayacağı bir araç bagajına sığma ihtimali bile mevcut.

Tern GSD elektrikli bisiklet toplamda 180 kg’a kadar ağırlık taşıyabiliyor. İsterseniz arkaya sığan iki çocuk taşıma koltuğuna çocuklarınızı oturtup gezintiye çıkabilir, isterseniz ön ve arkadaki alanları tamamen bagaja dönüştürüp bütün market alışverişinizi tek seferde taşıyabilirsiniz.

Bisikletin üzerinde Bosch Performance Line modeli motor ile ikili batarya sistemi bulunuyor. İki batarya olması tek şarjla 250 km’ye kadar bir mesafeyi gidebileceğiniz anlamına geliyor. Yani bir tatil günü sabahtan akşama kadar bisikletinizle gezme zevkini kesintisiz yaşayabilirsiniz.

Bisikletin satış fiyatı 4000$. İlave bilgi için tıklayınız.
[post_ads]