Dışarıdan bakıldığında ne satacağına çok emin olmayan “kararsız esnaf” görünümü sergileyen Tchibo’nun bir ürününü tanıtmak istiyorum: Tchibo sarılabilir portatif kamp/piknik masası.

Masa nasıl sarılabilir diye düşünmüş olabilirsiniz, açıklayalım. Masa iki ana parçadan oluşuyor; katlanabilir bacaklar ve sarılabilir üst yüzey. Parçaların tamamı hafif ama dayanıklı alüminyum malzemeden üretilen Tchibo masanın üst yüzeyi uzun profil çubuklardan oluşuyor. Bacaklar ve sarılı çubuklar açılıp birleştirildiğinde 70x85 cm yüzey alanına ve 70 cm. yüksekliğe sahip portatif bir masa ortaya çıkıyor. Katlarken ise üst bölümü bacaklardan ayırıp bir rulo gibi sarıyorsunuz ve bacaklarla birlikte taşıma kılıfına koyuyorsunuz.

Tchibo sarılabilir masa outdoor etkinlikler ve piknik gibi faaliyetlerde kullanmak için tasarlanmış son derece kullanışlı ve pratik görünen bir ürün. Aracınızın bagajında yer kaplamadan taşınmaya müsait olan ürün, portatif koltuklarla birlikte kampçıların/piknikçilerin vazgeçilmezi olmaya aday.

Tchibo sarılabilir portatif kamp/piknik masasının satış fiyatı 300₺. İlave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.
[post_ads]