Minam River Lodge, ABD’nin Oregon eyaletinde bulunan Wallowa dağlarının el değmemiş bir köşesinde Eagle Cap Wilderness isimli bölgede bulunuyor.

Otelin en ilginç yanı buraya giden bir karayolunun olmaması. Yani bir araba ile gitme imkânı yok. Peki nasıl ulaşabilirsiniz? 3 seçeneğiniz var. Yaklaşık 13 km’lik patikayı yürüyerek ya da at sırtında gidebilirsiniz. Son seçenek ise charter uçuşu ile otele ulaşabilirsiniz. Otelin kendine ait bir çim pisti bulunuyor.

En yakın kara yoluna 13 km. mesafede olan bir otelden bahsettiğimizde akla gelen ilk şey hiçbir otelde olmayan doğal ortamı olduğudur sanırım. Doğa ile iç içe olan mekan müşterilerini de doğanın bir parçası yapabilme potansiyelinde. Toplamda 361 dönümlük arazi üzerine kurulu olan Minam River Lodge yürüyüş, binicilik, balıkçılık gibi pek çok aktiviteye imkan sunarken doğal ortamındaki pek çok hayvan ve çeşitli bitki türlerini gözlemlemenize de imkan sağlıyor. Otelin arazisinde bulunan yürüyüş ve binicilik parkurlarının toplamı 800 km’yi buluyor.

Otelin odalarına ilave olarak müstakil ahşap kulübeler veya çadırlarda da kalınabiliyor. Sırt çantasını toplayıp kamp yapayım diye yola çıkanlar da otele ait çadırlarda konaklayabiliyor yani.

Kalınan yere göre otelin gecelik fiyatları değişiklik gösteriyor. İlave bilgi ve rezervasyon için tıklayınız.

[post_ads]