Kaliteli giyinmeyi sevenlerin tercih ettiği markalardan biri olan Tommy Hilfiger sadece kıyafet üretmiyor. Ürettiği diğer ürünlerinden olan kol saatleri son derece şık ve nispeten uygun fiyatlarıyla dikkatimizi çekti sizinle paylaşalım dedik.

TH1791325 modeli erkek kol saati açık mavi/lacivert arası bir renkte. Saatin iki ayrı analog saat gösterge kadranı var. Bir tanesinde rakamlar varken diğerinde sadece akrep, yelkovan ve saniye var. Bu şekilde çok spor bir görünüm yakalamış. Saatin içerisindeki kırmızı-beyaz “Tommy Hilfiger bayrağı” da saate kimlik kazandırması açısından ayrı bir güzel duruyor.

İki ayrı kadran demek iki ayrı zaman dilimi demek. Özellikle sık sık yurtdışına seyahat edenler ya da ABD gibi aynı ülke içerisinde 4 farklı zaman dilimi olan bir yerde yaşayanlar için güzel bir özellik.

Saat spor görünümlü olsa da lacivert takım elbise ile ve lacivert kemer/ayakkabı ile kombin edilebilir.

Saatin lacivert modelini tanıttık ama aynı tarzın beyaz ve kırmızı gibi başka renk seçenekleri de mevcut. Lacivertin güzelliği klasik giyinirken de kullanılabilecek bir renk. Diğer renkler daha spor duruyor.

Saatin 2 yıl garantili Türkiye satış fiyatı 561₺. Bana göre bu saat için çok pahalı sayılmayacak bir rakam. İlave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.
[post_ads]