Dalış yapanlar için su altında fotoğraf ve video çekebilmek güzel ve özel olduğu kadar da zahmetli bir işlem. Normalde klasik bir fotoğraf makinesine bu iş için tasarlanmış su geçirmez şeffaf bir kılıf takılarak çekim yapılabiliyor. Bu da yine başlı başına zahmetli bir iş. Paralenz dalış kamerası ise sadece bu amaca dönük olarak üretilmiş bir dalış kamerası.

El feneri görünümündeki Paralenz dalış kamerası 200m’ye kadar su geçirmez özellikte. 4K çözünürlükte videolar çekilebilen Paralenz ile 8MP’lik fotoğraflar çekmek mümkün. Tek şarjla 2 saate kadar çekim yapmaya imkan sağlayan Paralenz dalış kamerasının dahili dahili hafızası 64GB.

Cep telefonu uygulaması üzerinden fotoğrafları çektiğiniz yerin derinlik ve zaman bilgilerini görebilir, dalışlarınızın genelinin bilgilerini de ayrıca takip edebilirsiniz. Yine uygulama üzerinden arkadaşlarınızla fotoğraf paylaşımı yapmanız mümkün.

Paralenz dalış kamerasını elde fener gibi tutarak çekim yapabileceğiniz gibi dalgıç kıyafetinin gözlüğüne ya da selfie çubuğu benzeri bir alete monte ederek de kullanmak mümkün.

Paralenz dalış kamerasının Amerika satış fiyatı yaklaşık 600$. İlave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]