TeknOlsun olarak sitemizde bu zamana kadar birçok özel yapım Land Rover Defender projesine yer verdik. East Coast Defender (ECD) özel tasarım atölyesi ise dikkat çeken Defender projeleriyle sitemizde birçok kez yer aldı. ECD’nin dikkat çeken en son projelerinden birisi ise hayvanlar aleminde her sabah yürek yiyerek aslana bile gider yapan, korkusuz Bal Porsuğundan adını alan Honey Badger.

Bir Land Rover Defender 90 üzerine inşa edilen Honey Badger’ın kaportasının altında 8 silindirli, 6,3 hacimli ve 430 beygirlik bir güç ortaya çıkartan Chevrolet LS3 motor bulunuyor. Bu motor sayesinde bu devasa araç 100 km/s’lik hıza 6 saniye gibi kısa bir sürede çıkabiliyor.

Tahditli bir diferansiyel kilidinin bulunduğu bir ara şanzımana sahip Honey Badger’da Borla marka egzoz sistemi, her çeşit arazi ile uyumlu BF Goodrich K02 lastiklerle donatılmış 18 inç Sawtooth tekerlekler araca dışarıdan baktığımızda dikkat çeken detaylar. Honey Badger’ın iç kısmında ise Kenwood bilgi eğlence sistemi, JBL ses sistemi, fil dişi rengi deri Corbeau koltuklar ve bir takla kafesi ile karşılaşacaksınız.

Görüntüsüyle hemen dikkatleri çeken Land Rover Defender 90 Honey Badger hakkında ilave bilgi için tıklayın. Görsellerle de gözünüzü şenlendirmeye başlayın, geçekten de korkusuz bir bal porsuğu gibi duruyor değil mi?

[post_ads]