Piyasada birçok drone bulmak mümkün. Her biri farklı bir özelliğiyle öne çıkıyor. Aerix Varius FPV Drone ise küçük boyutuyla öne çıkan bir mini drone. Sadece 2,5 inçlik bir çapa sahip olan Aerix Varius FPV Mini Drone’da, bu kadar ufak bir boyuta sahip olmasına rağmen, aynı zamanda katlanabilir kollar bulunuyor. Aerix’in kolları katlandığında ise 2X1 inç (çap x kalınlık) ebatlarında cebinizde bile taşıyabileceğiniz süper bir mini drone haline geliyor.

Varius aslında Aerix firmasının daha önce çıkardığı en çok satan dronlarının öne çıkan özelliklerinin bir yerde toplandığı bir mini drone. Mesela firmanın TURBO-X Drone’u gibi hızlı olan Varius, saatte 48 km gibi mükemmel bir maksimum hıza sahip. Diğer taraftan Varius’da Vidius Drone’nun Wi-Fi üzerinden canlı görüntü aktarımı yapabilen FPV video özellikli entegre kamerası ve Wallet Drone’da olduğu gibi kumanda cihazından şarj olma özelliğini bulmak mümkün. Ayrıca Varius’u firmanın diğer bir dronu olan Aerius’daki gibi kumanda cihazındaki kompakt depolama alanına koyarak da taşıyabilirsiniz.

Turbo dönüş modu, dronun irtifasını kontrol etmenize yardım eden irtifa yardım modülü özelliği, üç farklı uçuş modu Varius’da dikkat çeken diğer özellikler. Varius’un birçok öne çıkan özelliği bulunmasına rağmen bazı yetersiz özellikleri de mevcut. Varius’un kamerası sadece 0.3MP'lik bir sensöre sahip ve video aktarımı 25 metreden sonra kaybolmaya başlıyor. Bu yüzden Varius’a 25 metre mesafeye ulaşınca göz kulak olmanızda fayda var. Varius’un maksimum uçuş süresi ise sadece 7 dakika.

Aerix Varius FPV Drone’nun bir diğer güzel özelliği ise fiyatı. Aerix Varius FPV Dronu sadece 65$’a satın alabilirsiniz. Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın.
[post_ads]