Cep telefonu kameralarının kalitesi her geçen gün artıyor. Normal bir fotoğraf makinesi kalitesinde çekim yapamasalar da sürekli yanınızda taşıdığınız bir fotoğraf makinesi gibi düşünüldüğünde oldukça kaliteli çekimler yaptıkları söylenebilir.

Fotoğraf makinesi içi lens önemli bir konu. Dışarıdaki ışığı mercekler üzerinden geçirerek sensör üzerine düşüren bir sisteme sahip lenslerin pek çok çeşidi mevcut. Cep telefonlarında genel olarak sabit odaklı ve standart bir lens kullanılır. Ztylus Switch 6 iPhone 7 Plus’lara uyumlu olarak üretilmiş bir lens sistemli kılıf. Cep telefonunun lens seçeneğini artırarak daha farklı tarzlarda ve kalitelerde fotoğraf çekilebilmesine imkân sağlıyor.

iPhone 7 Plus’lar dual kamera sistemine sahip. Yani üzerlerinde yan yana iki tane kamera var. Ztylus Switch 6’nın da bu sisteme uyumlu bir şekilde üzerinde 3x2 şeklinde sıralanmış toplam 6 lensi bulunuyor.

Lensler ihtiyaca göre balıkgözü, geniş açı ve makro gibi modlarda kullanılıyor. Yani lenslerin bulunduğu sürgülü sistemi yukarı aşağı kaydırarak istediğimiz lensi iPhone’un kamerası önüne getirip çekimimizi yapıyoruz.

Sürekli yanımızda taşıdığımız fotoğraf makinemiz durumunda olan cep telefonumuzla neden daha kaliteli ve sanatsal fotoğraflar çekmeyelim? Ztylus Switch 6, iPhone 7 Plus sahiplerine bu imkânı sunuyor.

Ayrıca bir kılıf olarak da son derece sağlam ve kullanışlı olan Ztylus Switch 6’nın satış fiyatı 49$. amazon.com üzerinden sipariş etmek için tıklayınız.
[post_ads]