Farklı bir tasarımı ile beraber kesintisiz bir kuzey ışıkları (Aurora Borealis) deneyimi sunan Bird’s Nest otelin beklenenden fazla ile ilgi çekmesi üzerine Bird’s Nest’in mimarlarından biri bu başarıdan ilham alarak gerçekten radikal derecede farklı bir tasarıma sahip olan Arctic Bath Floating Hotel’i tasarlamış.

Şimdilik bir konsept olan Arctic Bath Floating Hotel’in İsveç’in ortasından geçen Luleriver nehri üzerinde konuşlandırılması ve yıl boyu hizmet vermesi planlanıyor. Oteldeki odaların ultra lüks olması beklenirken soğuk banyo, sauna, spa gibi hizmetler de sunulacak. Tabii bu arada büyüleyici kuzey ışıklarını aynı Bird’s Nest’de olduğu gibi Arctic Bath Floating Hotel’de de kesintisiz bir şekilde izleme şansına sahip olacaksınız.

Yukarıdan bakıldığında büyük bir kuş yuvasını andıran ve biraz da bana göre, Game of Thrones’un demir tahtından esintiler bulunduran Arctic Bath Floating Hotel’in gelecek sene inşasına başlanması bekleniyor. Şimdilik detaylı bilgi için buraya tıklayabilir, aşağıdaki görsellere bakabilirsiniz.
[post_ads]