Sevgili Teknolsun takipçileri, Teknolsun ekibi olarak ünümüzün bir gün Türkiye sınırları dışında da yayılacağını biliyorduk ama bu kadar erken olacağını ve Avustralya’ya kadar ulaşacağını tahmin etmiyorduk.

Avustralyalı dalış tutkunu David Hallamore bize bir elektronik posta atarak su altı dünyası tutkunları için geliştirdiği ve Kickstarter üzerinde fon toplama işlemine başlayacağı ürününü tanıtmamızı istedi ve biz de onu kıramadık. David tarafından Scorkl adı verilen bu yenilikçi alet gerçekten de tanıtılmaya değer.

Scorkl su altında tamamen özgür bir şekilde ve tek seferde 10 dakika süreyle kalma imkânı sağlayan ilk portatif skuba. Özellikle şnorkel ile dalış yapmayı sevenler ile profesyonel dalış yapmadan da sualtı dünyasını doya doya yaşamayı isteyenlerin ilgisini çekecek Scorkl’un en güzel özelliği ise el pompası ile tekrar tekrar dalış için gerekli hava ile doldurabiliyor olması. Ayrıca Scorkl’u piyasadaki oksijen tüpleri ile doldurmak da mümkün.

Portatif, hafif ve yeniden doldurulabilir Scorkl, sualtı dünyasını keşfetmeniz için hazır ve seri üretime geçmek için Kickstarter sitesi üzerinde yardımlarınızı bekliyor. Scorkl için 147$’dan başlayan fiyatlarla ön sipariş vermek için tıklayın. Aşağıda Scorkl’un görsellerine ve ilgi çekici videosuna bakmadan geçmeyin!

Ayrıca Scorkl'ın resmi web sitesinden de bilgi alabilirsiniz.

[post_ads]