Quark Tool değiştirilebilir bir bıçak kısmı ile bu bıçağa bir yuva görevi yapan gövde kısmı olmak üzere teknik olarak iki parçadan oluşan ve anahtarlığınıza takarak rahatça taşıyabileceğiniz minimalist tasarımlı bir genel maksat bıçağı.

Standart bir araba ve ev anahtarından daha küçük bir boyuta sahip olan ve 420 paslanmaz çelikten üretilen Quark Tool’u kullanma ihtiyacı duyduğunuzda bıçağını yuvasından çıkardıktan sonra kilitleme mekanizmasını açarak kullanabilir, işiniz bittiğinde ise emniyetli bir şekilde bıçağı saklayan gövde kısmına tekrar yerleştirebilirsiniz.

Kablo soymak, ip kesmek, paket açmak, karton kesmek gibi küçük çaplı bıçak gerektiren işler için mükemmel bir seçenek olan Quark Tool’un üretiminde ise vida, bağlantı parçası, menteşe vb. gibi ek bir parça kullanılmamış. Bu da kaybolacak ve kıyafetleriniz takılacak bir parça olmaması anlamına geliyor.

Belki de şimdiye kadar yapılmış en sade bıçak olan 14 gram ağırlığındaki Quark Tool, Kickstarter benzeri bir site olan Crowdsupply adlı sitede çoktan ihtiyacı olan bütçeyi toplamış durumda. Acele ederseniz 18$’lık bir fiyatla Quark Tool’a sahip olabilirsiniz. Satın almak ve bilgi için tıklayın.

[post_ads]