Daha önce bir ürününü tanıttığımız ve mumya tip uyku tulumlarından tanıdığımız Nemo bu tarzından vazgeçerek yeni bir modelin üretimini yapmış. Nemo Disco 15 olarak adlandırdığı model kendi tabirleriyle mumya tip olarak değil “kaşık tip” olarak tasarlanmış.

Isısı ayarlanabilen uyku tulumu olarak tanımlayabileceğimiz Nemo Disco 15’in bu özelliği üstte bulunan iki “solungaçtan” kaynaklanıyor. Ayarlanabilir iki adet boşluk, havanın sıcaklık durumuna göre açılıp kapatılarak terlemenizin önüne geçilebiliyor.

Uyku tulumu dendiğinde hemen akla soğuk havalar, eksi dereceler falan geldiği için tulumun üzerinde nefes alabileceği iki boşluğunun olması çok ilgi çekmemiş olabilir. Ama yaz kamplarını ve sıcak havaları düşündüğünüzde ne kadar faydalı bir özellik olacağı daha net anlaşılır.

Tulumun kaşık tip olarak tanımlanan yeni tasarımı dizlere ve bileklere daha fazla hareket serbestisi sağlamak amacıyla hayata geçirilmiş. Bu da serin yaz gecelerinde konforlu bir uyku çekmenizde nefes alabilme özelliğinden sonraki en güzel özelliği bence. Tulum sadece serin yaz gecelerine göre değil -9 dereceye kadar kış koşullarında da kullanıma uygun.

Fermuarlı muhafaza cebi, su geçirmeyen ve nefes alabilen kumaş yapısı gibi özellikleriyle Nemo Disco 15 yaz kamplarının öne çıkan ürünü olmaya aday.

Tulumun satış fiyatı 300$. Sipariş etmek ve ilave bilgi almak için tıklayınız.

[post_ads]