Kamp tutkunu biri ya da yılda birkaç defa doğada zaman geçirmeyi seven biri olmanız hiç fark etmez, huzurlu bir kampın olmazsa olmaz şartlarından biri kaliteli bir kamp çadırına sahip olmaktır (Camprail ahalisi size sesleniyorum, bırakın artık şu Arpenaz çadırları! Paramız yok ki diye sesler duyar gibi oluyorum, siz de haklısınız ne diyebilirim). Peki kaliteli bir çadır da ne gibi özellikler olmalı? Hafif olmalı ve çok yer kaplamamalı ki kolay taşınabilmeli, en ağır yağmur ve rüzgâr koşullarına karşı dayanıklı olmalı, konforlu ve ferah olmalı ve kurulumu kolay olmalı. Anlayacağınız olmalı da olmalı. Neyse ki Heimplanet Fistral Şişirebilir Çadır (Heimplanet Fistral Tent) bütün bu özelliklerin hepsine sahip.

Çadırın tasarımı ile yazıma devam edecek olursam; Heimplanet Fistral şişirebilir çadır en kötü hava koşullarına dayanabilmesi için özel bir tasarıma sahip. Şöyle ki, çadırda kullanılan Multi Champer Güvenlik Sistemi (Multi Chamber Safety System) çadırı iki eşit parçaya ayırdığı için çadırın ayaklarından herhangi biri olumsuz hava koşullarında zarar görse bile çadır ayakta durmaya devam edebiliyor.

Çadırın 40D yoğunluklu su geçirmez ve yırtılmaz polyester yağmurluk kısmı, yine 40D yoğunluklu yırtılmaz naylon tentesi ve 70D yoğunluklu naylondan yapılan zemin kısmı bir yandan çadıra üç mevsim özelliği kazandırırken diğer yandan da en ağır yağmur koşullarında dayanıklı olmasını sağlıyor.

Heimplanet Fistral şişirebilir çadır katlı haldeyken sadece 38x20x20 ebatlarında ve sadece 2,25 kg ağırlığında olması ise sırt çantanızda dilediğiniz yere yorulmadan yanınızda götürebileceğiniz anlamına geliyor ki bence bir çadırda bulunması gereken en önemli özelliklerden biri. Sonuçta çadırı istediğin yere götüremedikten sonra diğer özellikler ne işe yarar değil mi?

Heimplanet Fistral şişirebilir çadırın kurulumu ise çok basit. Çadırı açıp yere serip bir tarafını kanca ile tutturduktan sonra, satın aldığınızda çadır ile beraber gelen pompa ile beraber bir dakikadan az bir sürede şişirip en kötü hava koşullarında bile rahatlıkla kurabilirsiniz. Çadırı kurduğunuzda ise 2,6x2,5 m ebatlarında ve 1,3 m yüksekliğinde iki kişinin rahatlıkla kalabileceği bir alan sizi bekliyor olacak. Ayrıca Heimplanet’ın bu çok özellikli ve kullanışlı çadırında çift giriş ve çift pencere mevcut.

Heimplanet Fistral şişirilebilir çadırın fiyatı ise 519.95$. Satın almak için tıklayın.

[post_ads]