Angry Motors İsviçre merkezli yepyeni bir custom motosiklet atölyesi. Angry Motors’un ilk işi ise 1989 model bir BMW R80 RT Scrambler üzerine inşa ettikleri BMW R80 RT T63 olmuş. Adını motosikletde kullanılan kalın Michelin T63 lastiklerine borçlu olan T63’ü (BMW R80 RT T63) şimdiki haline getirmek için Angry Motors tarafından 350 saatin üzerinde muazzam bir çalışma yapılmış.

1989 model motosiklet ilk olarak sadece iskelet kalana kadar bütün parçaları söküldükten sonra iskelet toz boya ile motor ve diğer parçalar sprey boya ile boyanmış ve motosiklette tamamen yeni rulman ve paslanmaz cıvatalar kullanılmış.

Özel deri döşeme sele, retro tasarım siyah elcikler, Montone kontroller, Motogadget gösterge, YSS amortisör; 800cc’lik boxer tip motor ve bu motorun nefes almasını sağlayan Bing karbüratörler ve Megaphone egzoz ise bu yaşlı delikanlıya atölye tarafından başlıca monte edilen yeni donanım.

Angry Motors ilk icraatı BMW R80 T63 ile gerçekten göz doldurmuş durumda. Atölyeyi takdir ediyor ve yeni işlerini dört gözlerini bekliyoruz. T63 hakkında ilave bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

[post_ads]