Akıllı telefonlar hayatımızın bir parçası. Outdoor işleriyle meşgul olduğumuz zamanlarda hesaba kattığımız önemli şeylerden biri de dışarıda iken telefonun şarj sorununun nasıl halledileceği. Sadece telefon değil, outdoor denilince aksiyon kameradan tutun müzik çalara kadar şarj ihtiyacı doğabiliyor.

Kampçılar için alternatif şarj aletleri mevcut. Powerbankları bunlardan saymıyorum çünkü onlar da bitiyor. Geriye kalan en popüler şarj yöntemi güneş enerjisi idi; ta ki bu ürünü tanıyana kadar.

Waterlily Mikro Türbin hem rüzgar hem de su akıntısı ile dönerek enerji üreten bir şarj aleti. Kampçılar genelde su kenarlarını severler. Ya da yüksekleri tercih ettiklerinde rüzgar nerdeyse her zaman vardır. Waterlily Mikro Türbin işte böyle her ortama uygun son derece kullanışlı bir ürün.

Alet çok basit bir mantıkla tasarlanmış. Rüzgar ya da su fark etmez neticede pervaneye vurduğunda döndürüyor. Rüzgar ile de dönen bir su türbini ya da su ile de dönen bir rüzgargülü düşünün. Elektronik aksamı su geçirmez özellikte bir rüzgar gülü aslında olayın özeti.

Güneş enerjisi ile şarj olayı gerçekten güzel ama geceleri şarj etmek mümkün değil, gündüz de her zaman güneş olmayabiliyor. Waterlily Mikro Türbin ise gece siz çadırınızda uyurken yan tarafta akan dere içerisine akıntı pervaneyi döndürecek şekilde koyduğunuzda sabaha kadar elektronik cihazlarınızı şarj ediyor. Güne şarj sorununu halletmiş bir şekilde başlıyorsunuz.

Aynı şekilde bir dağ başında, çadırınızda mışıl mışıl uyurken dışarıda esen rüzgarın döndürdüğü Waterlily Mikro Türbin sabaha kadar cihazlarınızı şarj ediyor. Yine güne şarj sorununu halletmiş bir şekilde başlıyorsunuz.

Konuyu çok uzatmadan sadede gelelim. Aletin fiyatı 149$ fakat ön-sipariş ile 119$ gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz. Detaylı bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.

[post_ads]






[post_ads_2]