Elektrikli bisiklet tanıtımlarına devam ediyoruz. Tasarım sonsuz bir olay, tıpkı ihtiyaçlar gibi. Riese & Müller isimli firma kargo tip elektrikli bisikletler üretiyor. Bunlardan bir tanesi olan The Packster modelinden bahsetmek istiyorum.

Taşıma sistemine bir bakarsak; taşımak istediğiniz malzemeye uygun çeşitli taşıma kabinleri mevcut. İster eşya taşıyın isterseniz de çocuklarınızı oturtup gezdirin.

Üzerindeki 1000 watt’lık bataryası ve Bosch Performans Cruise motoru ile 25 km/s , Performans Speed motoru ile 45 km/s hıza kadar çıkmak mümkün. Ya da Performance CX motoru ile “pedal assist” modunda mesafenizi %300 artırarak gitmek mümkün.

Elektriği depolama ve bundan en etkin şekilde güç üretme yönündeki teknoloji gelişmeye devam ettikçe elektrikli bisikletler de gelişmeye ve daha eğlenceli ve işlevsel araçlar olmaya devam edecekler.

Riese & Müller ürünü farklı kargo taşıma seçenekleri sunan bisikletler mevcut. Bisikletler güzel de satış fiyatları uçuk seviyelerde. Yaklaşık 5000$ fiyattan satılıyorlar. İlave bilgi için tıklayınız.

[post_ads]













[post_ads_2]