Uyku tulumları genel olarak iki ana kategoriye ayrılır, mumya tip ve yorgan tip. Mumya tip uyku tulumları genel olarak yorgan tiplere göre daha hafif ve taşıması kolaydır. Ama aşağı doğru daralması nedeniyle yorgan tiplere göre rahat değildir. Diğer taraftan yorgan tip uyku tulumları mumya tiplere göre daha hantal bir yapıda olduğundan taşıması zordur ama mumya tiplerden çok daha konforludur. Bu nedenle outdoor tutkunu olanlar için hangi tip uyku tulumu alacağına karar vermek zor bir seçimdir. İşte NEMO’nun Riff 15 uyku tulumu (NEMO Riff 15 Sleeping Bag) her iki tip uyku tulumunun özelliklerini tek bir tulumda birleştirerek uyku tulumu seçiminde zor durumda kalan kamp severleri bu zor seçimden kurtarmak için tasarlanmış bir uyku tulumu.

Her şeyden önce Nemo Riff-15 piyasadaki en hafif uyku tulumlarından biri olamayabilir ama 1165 gram ağırlığıyla birçok uyku tulumundan daha hafif olduğu aşikâr. Eşsiz kaşık şeklindeki tasarımı sayesinde özellikle sırt üstü yatmaktan hoşlanmayanların, içinde rahatça dönerek rahat bir şekilde uyumasını sağlayan Nemo Riff 15’in dolumu için ise 800’lük Nikwax suya dayanıklı kaz tüyü kullanılmış (Merak etmeyin uluslararası standartlara uyumlu). Tüylerin birbirinden bağımsız dikey bölümlerde hapsedilmesiyle de tüylerin bir noktada toplanmasının önüne geçilmiş. Riff 15’in ayak bölümünde ise terlemelere ve ıslanmaya karşı su geçirmezlik ve nefes alabilirlik sağlayan materyal bulunuyor. Riff 15’in en güzel yanı ise sıcak outdoor gecelerinde içerideki soğuk havanın içeri girmesine izin vermeden sıcak havanın dışarı çıkmasını sağlayan Thermo Gills özelliği. Bu özellik sayesinde uyku tulumunun sıcaklığını keyfinize göre ayarlayabilirsiniz.

İki ana tip uyku tulumunun özelliklerinin tek bir noktada birleştiği, -9 ℃’ye kadar dayanıklı ve üç mevsim özellikli NEMO Riff 15 Uyku Tulumunun fiyatı ise 400$. Satın almak ve Riff 15 hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın. Ürünün videosu da bilgi sahibi olmak için faydalı olacaktır.

[post_ads]






[post_ads_2]