Bragi bundan birkaç yıl önce, tamamen kablosuz ve bir performans takip cihazı (fitness tracker) görevi gören piyasadaki ilk akıllı kulakları (The Bragi Dash Smart EarPhones) tanıttığında yer yerinde oynamıştı. Herkes bu noktanın bir kulaklıkta çıkılabilecek en üst nokta olduğunu düşünürken, Bragi yine devrim yaratan Bragi Dash Pro Kulaklıkları (The Bragi Dash Pro Earphones) ile karşımızda ve Bragi’nin gerçekten çıtayı çok üst seviyelere çıkardığı kesin. Dash Pro’yu basit bir kulaklıktan daha öte bir mini bilgisayar olarak nitelendirmek daha doğru olur.

Dash Pro’da bir önceki versiyonu olan Dash’te de bulunan performans takip özelliği aynen korunurken, iTranslate yapılan iş birliği sonucu 40’dan fazla farklı dilde gerçek zamanlı olarak tercüme özelliği eklenmiş. Yani diyelim Rusya’ya gittiniz ve aynı kulaklıklardan Rus bir arkadaşta da var. Bu sayede, Rusça bilmeden karşıdaki kişiyle gerçek zamanlı olarak konuşabileceksiniz. Gençler anlayacağınız Rusça kursuna gitmenize gerek yok, kursa vereceğiniz para ile Dash Pro’dan iki tane alın ve keyfinize bakın!

Dash Pro’nun bu devrim yaratan özelliği dışında daha birçok özelliği daha bulunuyor. Bir önceki versiyona göre telefonla daha hızlı eşleşme, tek bir şarjla beş saate kadar kullanım süresi, aynı zamanda güç kaynağı görevi de gören ve kulaklıkları beş sefere kadar şarj edebilen kulaklık kutusu, 4 GB’lık dahili hafıza, 1 m derinliğine kadar su geçirmezlik (IPX7) Bragi Dash Pro’da ilk akla gelen diğer etkileyici özellikler.

Bragi Dash Pro Akıllı Kulaklıkların fiyatı ise 349€. Dash Pro hakkında detaylı bilgi ve satın almak için tıklayın. Videoya da bakmadan geçmeyin!

[post_ads]










[post_ads_2]