Karavan ve kamp tutkunları için macera her zaman şehirden ve ana yollardan uzakta olmuştur. EarthRoamer tarafından bir Ford F-550 üzerine inşa edilen EarthRoamer XV-LTS, bu parola ilke edinilerek ortaya çıkan, evden uzakta konforu en üst seviyede yaşamanızı sağlayan süper lüks bir off-road karavan.

EarthRoamer XV-LTS’nin dört çekerden çekiş sistemi (4WD) ve sekiz silindirli turbo dizel motoru asfaltın ötesindeki her türlü araziye gönül rahatlığıyla yolculuk etmenizi sağlarken; tam donanımlı duş, ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz bir mutfak, en büyük boy bir yatak, iklimlendirme sistemi, harici su depoları ve aracın arka kısmında yer alan portatif mangal ünitesi ise maksimum konfor ve keyif vaat ediyor. Earth Roamer XV-LTS’nin güneş panelleri, motordan beslenen alternatörleri ve en büyük boy pil şarj üniteleri de nerede olursanız olun bu konforun ve keyfin devamlılığını sağlıyor.

EarthRoamer tarafından sipariş üzerine isteğe göre inşa edilen EarthRoamer XV-LTS hakkında detaylı bilgi almak isterseniz tıklayın. Küçük dilinizi yutmak için bir sebep arıyorsanız da aşağıdaki görsellere bakmadan geçmeyin.

Bu devasa off-road canavarı karavan sizi tatmin etmediyse TeknOlsun'da yer alan diğer karavanlara bir göz atabilirsiniz.

[post_ads]





















[post_ads_2]