Casio’nun “feel the field” sloganıyla duyurduğu PRW-7000 serisi zorlu şartların prestij saatleri serisinde 2 yeni modelin duyurusu yapılmış durumda.

İki yeni model olan PRW-7000-3JF ve PRW-7000-8JF dış tasarımları açısından diğer PRW-7000 serisi saatlerden ayrılıyorlar.

Dayanıklı ve hafif poliüretan maddeden yapılan kasayı paslanmaz çelikten yapılan ön çerçeve ve arka kapak tamamlamış. Ekran ve kadran yansıtma yapmayan ve çizilmeye karşı koruma sağlayan safir kristalden yapılmış.

Daha önce tanıttığımız Casio modellerinde işlevlerini açıkladığımız “Multi-Band 6”, “Tough Solar”, “Tough Movement”, “Smart Access” ve “Triple Sensor” gibi özelliklerin tamamı bu modeller üzerinde toplanmış.

Modeller alarm, kronometre, geri sayım, dünya saatleri gibi klasik özelliklere ilaveten altimetre, barometre, termometre ve dijital pusula gibi özelliklere de sahipler.

Şimdilik sadece Japonya pazarına sunulacak olan modellerin bu ay içerisinde satışa çıkacağı belirtiliyor. Satış fiyatları konusunda henüz bir rakam açıklanmamış ancak 750$’ın altında olmayacağı tahmin ediliyor.