BMW Motorrad Concept Link, BMW’nin oldukça fazla ilgi çeken Vision Next 100 konseptinden ilham alınarak şehir hayatı için tasarladığı yeni elektrikli motosiklet konsepti.

Alçak profiliyle BMW’nin gelecekteki elektrikli scooter modellerinin habercisi olan BMW Motorrad Concept Link, yuvarlak hatlı görmeye alıştığımız geleneksel motosikletlerin tersine genel olarak düz hatlara sahip. Motoru zemininde yerleştirilen düz batarya kutuları ve arka tekerlek üzerinde yer alan kompakt motor böyle bir tasarımın oluşmasına imkân sağlıyor. Alçak profil ve düz tasarımın ise motosiklete iniş ve binişle beraber sürüş kolaylığı sağladığını söylemekte fayda var.

BMW Motorrad Concept Link’in ileri geri ayarlanabilir koltuğu ise kişiye göre sürüş pozisyonu sağlayarak maksimum rahatlık sağlarken, bu koltuğun altında bulunması gereken geleneksel motorun boşluğu ise koltuğun ayarına göre kapasitesi değişen bir bagaj bölümü olarak görev yapıyor. Hız, batarya durumu, güzergâh gibi bilgilerin gösterildiği geniş ekranlı sürücü paneli ise telefonunuzla eşleşerek gidilebilecek en iyi rota ve keyfinize göre müzik seçimi gibi özellikler sunuyor.

Bünyesinde taşıdığı gelecekten izler ile bizlere gelecekte şehir içi ulaşımı hakkında ipuçları veren BMW Motorrad Concept Link hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

[post_ads]