Beeline her türlü bisiklete ekstra bir aparata ihtiyaç duymadan kolaylıkla monte edebileceğiniz bir akıllı pusula. Dünyanın neresinde olursanız olun çalışan bir navigasyon sistemine sahip Beeline, gitmek istediğiniz yönü ve pedallamanız gereken mesafeyi göstererek bisiklet ile olan gezilerinizi her an kontrol altında tutmanıza imkân veriyor. Beeline ile güzergâhınızı belirleyebilir, favori yerlerinizi, rotalarınızı kaydedebilir ve çevrimdışıyken bile kaydettiğiniz favori yer ve rotalarınızı görebilirsiniz.

Mikro USB ile şarj edebildiğiniz Beeline tek bir şarjla 30 saatlik bir pil ömrü vaat ederken, mükemmel keskinlikteki ve yüksek kontrastlı ekranı ise her türlü ışık altında ekranı görmenize imkân sağlıyor. Beeline’ın en güzel niteliklerinden birisi ise IP66 koruma derecesine (Toz, su geçirmez ve darbelere karşı dayanıklı) sahip olması. Yani Beeline tamamen su/toz geçirmez ve darbelere dayanıklı. Bu nedenle bisikletiniz ile kat edeceğiniz sert arazi koşullarında başına bir şey gelir diye endişelenmenize gerek yok.

Telefonunuza yüklediğiniz uygulamasıyla çalışan Beeline’ın fiyatı 99£. Satın almak ve Beeline hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

[post_ads]

















[post_ads_2]