Kampa gittiğinizde kamp alanını aydınlatacak sürekli bir ışık kaynağı olmazsa olmazlardan değildir ama varlığına da kimse itiraz etmez. Ama kamp alanı için sürekli bir ışık kaynağı sağlamak zahmetlidir. Bu nedenle çoğu kimse bu zahmetli işle uğraşmak istemez. Biolite Sitelight XL Kamp Lambası (Biolite Sitelight XL Camp Lantern) artık sizi bu zahmetli işlerden kurtarmak ve kamp alnınıza bir dolunay gibi doğmak için var.

Geniş bir küre şeklinde olan Biolite Sitelight XL Kamp Lambası bu özelliği sayesinde ışığın farklı yerlere dağılmasını önleyerek sadece istenilen alanı 300 lümene kadar bir parlaklık sağlayarak aydınlatabiliyor. Bu kullanışlı kamp lambasını kullanmak için tek yapmanız gereken tek şey ise USB girişli bir güç kaynağına takmak. Biolite Sitelight XL Kamp Lambasının en can alıcı özelliği ise özel bir kumaştan yapılması nedeniyle kullanılmadığı zamanlarda bir poşet gibi katlayarak taşınabiliyor olması.

Yaklaşık 100 gram ağırlığında olan bu farklı tasarım kamp lambasının kampınızın üzerine bir dolunay gibi doğacağı kesin! Biolite Sitelight XL Kamp Lambasının fiyatı ise gayet makul, sadece 29.95$. Satın almak için tıklayın. Videosuna da bir göz atın derim!

[post_ads]








[post_ads_2]