Urwahn Stadtfuchs Bisiklet (The Urwahn Stadtfuchs Bike) Alman merkezli bir bisiklet firması tarafından şehir bisikleti konseptiyle farklı arazi koşullarına uygun bisiklet özelliklerinin modern dokunuşlarla tek bir noktada birleştiği ve bu özelliği nedeniyle şehir içi bisiklet kullanıcılarının ilgisini fazlasıyla çekecek tasarım harikası bir bisiklet. Diğer bir deyişle Urwahn, göz alıcı tasarım, esneklik ve performansın ortak noktası.

Urwahn’a ilk baktığınızda dikkati çeken kavisli arka kadro. Bu kavisli arka kadronun amacı sadece görüntü olarak farklılık sağlamak değil. Kavisli tasarım bisiklete farklı bir görünüm sağlarken diğer taraftan sürüş esnasında daha gelişmiş bir süspansiyon sağlayarak meydana gelebilecek titreme ve darbeleri engelliyor.

İleri teknoloji ürünü aside dayanıklı çeliğin kullanıldığı Urwahn’da ön tekerlek göbeğine yerleştirilmiş bir dinamonun güç sağladığı önde ve arkada olmak üzere iki adet bütünleşik LED lamba mevcut. Ayrıca bisiklet üzerinde herhangi bir çalınma vb. gibi olayda bisikleti bulmak için bir GPS takip sistemi de bulunuyor.

Geleneksel bisiklet yapımından tamamen ayrılarak tasarlanan The Urwahn Stadtfuchs Bike hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayın. Aşağıdaki görsellere de bakmadan geçmeyelim.