Lotur Tremor Off-Road Karavan’ın (Lotus Tremor Off-Road Camper) fotoğraflarına baktığımda “ Aman Allah’ım bu ne güzel bir şey, keşke benim olsa!” demedim desem yalan olur. Ama Lotus Tremor’un bu güzel görüntüsünden hariç başka bir güzel yanı daha var, o da Lotus Tremor’un bir Off-Road özellikli çekme karavan olması. Yani Lotus Tremor ile dağ taş demeden dilediğiniz yere gidebilir, kampınızı yapabilirsiniz.

Alman mühendisliği kompozit panellerle lotus firmasının damalı sağlam plakalarının kullanıldığı Lotus Tremor’da; bu materyallerle ile beraber Supagal G&S off-road koşullarına uygun şase, Control Rider 3.5 Tonluk bağımsız süspansiyon sistemi Lotus Tremor’u bütün arazi koşullarında kullanılması için uygun hale getirmiş. 


Derler ya o sert görüntüsünün altında nazik bir dev yatıyor diye, işte Lotus Tremor Off-Road Karavan tam bu tarife uyuyor. Off-Road için her türlü donanım ve en sert materyale sahip dış bölümünün altında ise bir otel odasında bulabileceğiniz bir lüks ile karşılaşıyorsunuz. İki tane 150 Wattlık güneş paneli tarafından enerjisi sağlanan Lotus Tremor’un iç kısmına girdiğinizde LED aydınlatma, dört ocaklı bir fırın, buzdolabı ve geniş mutfak tezgâhına sahip mükemmel bir mutfak, çamaşır makinesi, klima ve bir çift kişilik yatak ile karşılaşıyorsunuz. E daha ne olsun demi demeyin, dahası da var! Lotus Tremor Off-Road Karavan hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen tıklayın. Aşağıdaki görsellere de bakmadan geçmeyin!