DJI yeni ürünü olan gözlüklerini satışa sunmuş durumda. Drone uçurmanın tam bir zevke dönüşmesinin tamamlayıcısı çok güzel bir ürün.

“Hangi marka tablet kullanayım?”, “Güneş tabletin ekranına geliyor, göremiyorum bari gölgeye geçeyim.” gibi dertlerle uğraşırken zaten drone’un bataryası bittiği için uçuştan alınan zevk bazen eksik kalabiliyordu. DJI Goggles canlı görüntü izlemeyi ayrı bir zevke dönüştürecek kaliteli bir izleme ekranı.

Özelliklerine bir göz atarsak; öncelikle gözünüzün önünde duran ve drone’dan gelen görüntüyü Full HD (1080p/30fps) olarak izlemenize imkân veren iki adet kaliteli ekrana (1920x1080) sahip.

Head Tracking Flight modunda drone ve kamera kafanızın hareketine göre pozisyon alıyor. Örneğin sağa baktığınızda drone ve kamera sağa dönüyor, aşağı baktığınızda kamera aşağı dönüyor. Head Tracking Gimbal modunda ise sadece kamera kafa hareketine göre pozisyon alıyor.

DJI Goggles üzerine takılabilen MicroSD karta drone tarafından kaydedilen görüntüleri kaydedebilir ya da kayıtlı olanları izleyebilirsiniz.

449$ fiyatla satışta olan DJI Goggles ile ilgili ilave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.