Akıllı bavul ilk defa gördüğümüz bir şey değil. Ama kendi gidenini pek gördüğünüzü sanmıyorum. Travelmate kendi gidebilen akıllı bir bavul.

Bir sensör kombinasyonu ve akıllı telefon uygulaması kullanarak sizi arkanızdan takip edebilen Travelmate 10 km/s hızla ilerleyebiliyor.

Dikey ya da yatay pozisyonda hareket edebilen Travelmate ile artık bavulunuzun ağırlığını dert etmenize gerek yok. Hatta yatay pozisyonda üzerine ilave malzeme koymanıza da imkân sağlıyor.

Üzerinde ayrıca laptopunuzu ve telefonunuzu şarj etmenize imkân veren portlar da bulunan Travelmate’i bir bilgisayar masası gibi de kullanabiliyorsunuz.

Normal kullanımda 4 saate kadar batarya süresi olan Travelmate’in bekleme süresi ise 100 saat.

Beraberinde gelecek GPS çipi ile bavulunuzun yerini telefonunuzdan görebiliyorsunuz.

Özellikle havaalanlarında çok vakit harcayanların ilgisini çekebilecek bir ürün Travelmate. Siz sadece yürüyorsunuz, eşyalarınız arkanızdan geliyor. Süper olay.

Şimdilik Indiegogo projesi olan Travelmate öngörülenin 16 katı bütçeye ulaşmış durumda. Bu yılın Haziran ayında satışa sunulacağı belirtilen bavul serisinin en küçüğü olan S modelini 399$ fiyattan ön sipariş vermek için tıklayınız.

[post_ads]