Ultra Train 18 (18 Litre, 420 Gram) ve Lite Train 14 (14 Litre, 380 Gram), Salewa’nın kısa süreli dağ yürüyüşü ve faaliyetleri için tasarladığı iki yeni sırt çantası. Kompaktlık, kullanımı kolay süspansiyon sistemi ve üst düzey havalandırma her iki çantada bulunan önemli temel özellikler.

Hafif ve metal bulundurmayan yapıya sahip Contact-Fit Lite süspansiyon sisteminin bulunduğu bu çantalar bu sayede hiçbir şekilde hareketinizi sınırlamıyor. Ayrıca ayarlanabilir sıkıştırma kayışları ise yükün eşit bir şekilde dağılmasını sağlıyor.

Çantaların yapıldığı malzemelere gelecek olursak: her iki çantanın neredeyse tamamı 100 yoğunluklu yırtılmaz naylon materyalden. Bel ve omuz kayışlarında ise hacimli ve gözenekli materyal ile özel bir köpükleme kullanılmış.

Küçük boyutlu olmalarına rağmen her iki çanta da hidrasyon sistemi ve yağmur koruması bulunuyor. Ayrıca eşyalarınızı düzenli koymak için ana bölümün içinde birkaç cep ile çantanın dışında elastik gözler var.


Salewa’nın Ultra Train 18 ve Lite Train 14 Sırt Çantalarını (Ultra Train 18 and Lite Train 14 Backpacks) sarı ve mavi renk olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile satın alabilirsiniz. Ultra Tain 18’in fiyatı 75€, Lite Train 14’ün fiyatı ise 60€. Satın almak ve çantalar hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayın.