Günlük hayatında bisiklet kullananlara özel her daim kuru tutan hem de hafif bir yağmurluk ile karşı karşıya gelmek her zaman mümkün değil. Piyasada bulunan yağmurluklar genelde hantal, çok rahat olmayan ve işlevsiz yağmurluklar. Piyasadaki bu kısırlığın farkına varan Kanada merkezli 7Mesh firması “az olsun ama öz olsun” deyiminden yola çıkarak tasarladığı bisikletçilere özel The Oro Bisikletçi Yağmurluğu’nu (7Mesh The Oro Jacket) bisiklet tutkunlarının beğenisine sundu.

Bir mühendislik harikası olan The Oro Bisikletçi Yağmurluğu, yağmurlukta kullanılan Gora-Tex Active ve SHAKEDRY teknolojileri sayesinde tamamen su geçirmez nefes alabilir bir kumaş yapısına sahip olmakla birlikte sadece 93 gram ağırlığı ile de dünyanın şimdiye kadar yapılmış en hafif antrenman yağmurluklarından biri.

Diğer taraftan 360⁰ reflektör özelliği, özel hafif YKK fermuarlar, su geçirmez elastik manşet kısımları, cebinize sığabilecek kadar katlanabilme özelliği, yeterli havalandırma delikleri ve cepler The Oro Yağmurluğa işlevsellik katıyor.

Hafif, rahat, yağmur geçirmez ve aynı zamanda birçok özelliğe sahip bisikletçilere özel The Oro Bisikletçi Yağmurluğunu (The Oro Jacket) 300$ fiyatıyla satın almak ve ürün hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın. Görsellere bakıp bu teknoloji harikasına yakından göz atabilirsiniz.