Ben kaska karşı değilim ama tam kaska da gelemiyorum beni boğuyor ve kask takmışken öyle kuru kuru kask olmasın, olmuşken biraz da akıllı olsun diyorsanız, Sena’nın tam size göre bir kaskı var. Sena Cavalry Akıllı Motosiklet Kaskı (Sena Cavalry Helmet).

Fiberglas kompozit olan yarım kask şeklindeki Sena Cavalry Akıllı Motosiklet Kaskı ekstra bir kurulum gerektirmeyen ve dört kişiye kadar destekleyen entegre Bluetooth 4.1 teknolojisi ve kontrol sistemine sahip. Bu nitelikler sayesinde arkadaşlarınızla intercom sistemi üzerinden motosiklet üzerindeyken keyifli muhabbetler yapabilecek (açık arazide 900 m’ye kadar), radyo dinleyebilecek, akıllı telefonunuza gelen çağrıları kabul edebilecek, rotanızı takip edebilecek, arkadaşlarınızla sevdiğiniz şarkıları aynı anda dinleyebileceksiniz.

Sena Cavalry Akıllı Motosiklet Kaskının gelişmiş gürültü kontrolü ve rüzgâr sesini azaltma özelliği ise dışarıdan gelen gürültüyü yalıtarak gürültünün içeri girmesini engelliyor. Yani bu şu anlama geliyor: arkadaşlarınızla muhabbet ederken veya müzik dinlerken billur gibi bir ses. Dahili mikrofon, hoparlörler, SBC Kodek Sistemi ve Wide Ses Kontrolü ise Sena’nın bu yeni kaskının mükemmelliğini daha da ileri seviyeye taşıyor.

Bütün bu özellikler ile beraber şık ve konforlu bir tasarıma sahip olan Sena Cavalry Akıllı Motosiklet Kaskının fiyatı ise 349$. Satın almak için tıklayın. Kask hakkında detaylı bilgi için ise burayı tıklayın. Aşağıdaki video da kask hakkında yeterli bilgiye sahip olmanızı sağlayacaktır. İzlemeden geçmeyin derim!