Bir oda genişliğinde ve pratik bir çadır arıyorsanız, artık aramanıza gerek yok! Kelty Cabin Kamp Çadırı (The Kelty Camp Cabin Tent) genişliği ve pratikliği ile tam sizin ihtiyaçlarınıza göre.

4 kişinin rahatlıkla aynı anda uyuyabildiği ve kaş ile göz arasında kurulabilen Kelty Cabin Kamp Çadırı dört tarafındaki pencereleri, dik duvarları, 1.96 cm tavan yüksekliği, eğilmenize gerek kalmadan girebileceğiniz kapısı ve 5.8 m² alanı ile outdoor maceralarınızda size tamamen evinizdeymişsiniz hissini yaşatmak için tasarlanmış. Kış hariç bütün mevsimler için uygun olan Kelty Cabin Kamp Çadırında, yağmur başlığı, kapalı dikiş yerleri, kullanıcı dostu kurulum, çelik ve fiberglas direkler ise göze batan diğer özellikler.

Kamp faaliyetleri, festival ve dağ yürüyüşleri için ideal bir seçenek olan Kelty Cabin Kamp Çadırının fiyatı ise 229.95$. Amazon’dan satın almak için tıklayın. Detaylı bilgi için de çadırın ilgili web sitesine bakabilirsiniz. Çadırın kurulum şekli ve görüntülü detay için de aşağıdaki videoyu izleyin.